Cookies verbessern das Surferlebnis. Wenn Sie diese Internetseite nutzen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies Mehr Info
Home Landkarte Bewertungen Wetter Anmelden Info Merkbox(0)
Suchen Merkbox(0) Landkarte

Unser CZ Tip

Camp & Penzion u Kukačků

Horní Planá Lipno Šumava

Bestbewertete Camps:

Camping Kohlhofmühl

Neusiedl 5 Punkte

Strandcamping Anderwald

Faak am See 4.4 Punkte

Comfort-Camping Stubai

Neustift im Stubaital 4.33 Punkte

Letzte Buchung:

Termin ab 2024-07-11 | Seecamping Zell am Wallersee
Wohnwagen7,50 Meter lang mit Pkw

Termin ab 2024-06-20 | Gasthof - Camping - Stumpfer
1x

Termin ab 2024-06-20 | EuroParcs Hermagor · Nassfeld
1x Stellplatz mit Strom und Wasser1 Mobilhome/Bungalow o. Hütte für 2Erw. + 2 Kinder

Termin ab 2024-08-10 | Campingcenter Oberland
2 zelte/2 Personen

Termin ab 2024-07-03 | Seecamp Zell am See
3x place for tent, 6 persons + 7 children

Termin ab 2024-07-05 | Campingplatz Neufelder See
5x Platz für 10 Personen

Termin ab 2024-07-13 | Freizeitsee Zenz Camping
2 x Stellplätze neben einander

Termin ab 2024-06-14 | Camping Kranebitterhof
1 Stellplatz mit Strom

Termin ab 2024-07-28 | Camping Maltschacher Seewirt

Termin ab 2024-08-22 | Camping Neunbrunnen am Waldsee
nein1 vw Buß

Bewertungen und Diskussion

Hier können Sie Ihren Kommentar auch mit dem Foto einfügen, wo Sie waren, was Sie gesehen haben.. Kommentar einfügen »

Um eine Bewertung hinzuzufügen, klicken Sie auf den Campingplatz oder suchen Sie ihn.

27. 08. 2012
Von: Gasthof - Camping - Stumpfer

Velmi pekny kemp, mensi,ale s dostatkom priestoru. Upraveny, vyborna poloha. Trochu slabsie socialne zariadenia, konkretne sprchy. Za teplu vodu v sprche sa priplaca 50 centov. Cena vyborna. Urcite odporucam. (2)Camp Bewertungen »

Strandcamping Podersdorf am See

Bezirk: Neusiedl am See
27. 08. 2012
Von: Strandcamping Podersdorf

Kemp je neupraveny, plocha pre stany velmi mala, miestami uplne bez travy. Oproti inym kempom v Rakusku velmi slabe. Stan pri stane, bez sukromia, v noci hluk. Cena za taketo stanove miesto je prilis vysoka. (4)Camp Bewertungen »

Freizeitsee Zenz Camping

Bezirk: Bruck an der Mur
18. 08. 2012
Von: raimund und rosi

wir waren sehr zufrieden,die inhaber,swie das personal sind einfach spitze !!! (12)Camp Bewertungen »

Camping Murinsel

Bezirk: Knittelfeld
18. 08. 2012
Von: Karlheinz Kastner

war nur zwei Nächte Gast ( auf der Heimreise )
wurde herzlich aufgenommen
Platz hat bei moderaten Preisen durchaus Hotelkarakter

absolut topp ,kann uneingeschränkt empfohlen werden (2)Camp Bewertungen »

Sportcamp Woferlgut

Bezirk: Zell am See
10. 08. 2012
Von: Daniel

Moc hezký, spíše přepychový kemp. Velmi se mi líbil, ale je zbytečně drahý, navíc už ani nepočítají s tím, že by se tam ubytoval někdo se stanem, museli jsme zaplatit místo pro camper. Pokud chce někdo na kole šlapat Grossglockner jako já, ať raději využije kemp ve Fuschi, minimálně to bude mít o pár kilometrů blíže. (2)Camp Bewertungen »

Camping Steinplatte

Bezirk: Kitzbühel
25. 07. 2012
Von: Pavel Vostr

Hello, there are four of us and we are planning to go to your area from 5th till 15th August with your caravan. Is it necessary to do xxx or will you probably have free place? Thank you for your answer - Pavel Vostrý (1)Camp Bewertungen »

Camping Seensucht Gruber

Bezirk: Vöcklabruck
21. 07. 2012
Von: sandra schachinger

hallo ich habe eine frage was kostet das zelten für 5 tage bei euch für 2 oder 3 personen ? zelt haben wir selber mit auto ? bitte kurze mail danke (4)Camp Bewertungen »

Bezirk:
04. 06. 2012
Von: elke

Camping Aufenfeld
Sehr schöner Camping-Platz mit vielen Attraktionen für Jung und Alt!!! (13)Camp Bewertungen »

ALMTAL Camp Pettenbach

Bezirk: Kirchdorf/Krems
27. 05. 2012
Von: Andreas

Wonderfull !!!! (1)Camp Bewertungen »

Reisemobil Stellplatz Mureck

Bezirk: Radkersburg
03. 01. 2012
Von: Tassa

Kemp působí příjemně, i když nic extra. Co se nám líbílo: ideální rovinka, příjemný polostín, v bezprostřední blízkosti pěkné koupaliště s mírným tobogánem a několika dětskými bazénky (vhodné i pro malé děti) a minigolf. Také dětské hřiště v parku. Co je zvláštní, kemp je v podstatě "hned za radnicí", jen několik minut od centra městečka (no spíš návsi, chcípl tu pes), ale zároveň o tom v kempu vůbec nevíte. Hned kousek za kempem řeka Mur, plovoucí mlýn s prohlídkami a slovinská hranice (řeka překonatelná jen na hraničním přechodu). Podél řeky krásná cyklostezka - několik desítek km po rovince. Vůbec okolí (na rakouskou stranu) je docela placka, takže doporučujeme na kola pro méně zdatné cyklisty. V městečku několik restaurací (drahé), zmrzlina, Billa kde se dá nakoupit za rozumné ceny. Ve vesničkách v okolí doporučujeme koupit od místních zemědělců víno a dýňový olej (prodej "z domu"). Jinak jsme objevili vynikající vinotéku v několik desítek km vzdáleném městečku St. Anna (na vrcholku kopce u kostela). Je to vinařský kraj, výborné víno za přijatelné ceny. Všude na polích dýně, doporučujeme si utrhnout jednu jako suvenýr domů, vydržela až do Halloweenu a měla výborná semínka, která nebylo třeba loupat ani pražit :-) (1)Camp Bewertungen »